Het aanbod van NLPBart

Individuele coaching

Zit je niet lekker in je vel, heb je moeite met het omgaan met emoties, spelen er relatieproblemen of heb je problemen op je werk? Wil je beter presteren of je weg in het leven vinden? Mijn coaching richt zich op hoe je het beter kunt doen en is gericht op het hier en nu en de toekomst.

Naast technieken uit de NLP en de hypnose maak ik ook gebruik van andere technieken. De belangrijkste is het door mijzelf ontwikkelde concept van de Pauzeknop wat gaat over het loslaten van negatieve gedachten en gevoelens.

 

 

 

“Doen wat je wil doen en zijn wie je bent!”

€ 95,- per sessie

 

De prijs is per sessie van ongeveer 75 tot 90 minuten. Gedeeltelijke vergoeding via zorgverzekeraar mits aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen.

 

Je kunt bij mij terecht voor verschillende vormen van coaching & training. Of je nu als particulier individuele coaching wilt, deel wilt nemen aan een workshop of een training voor de medewerkers van je organisatie zoekt: bij mij is het allemaal mogelijk. 

Organisatietrainingen op maat

De trainingen zijn in dagen (van 6 uur) of dagdelen (van 3 of 4 uur) op elk gewenst tijdstip en locatie.

Wil je de communicatie en de sociale cultuur binnen je organisatie succesvol optimaliseren? Vind je het belangrijk dat je medewerkers dag in dag uit met plezier naar hun werk gaan? Schakel mij dan in voor een organisatietraining op maat.

 

Het unieke aan mijn training is dat er geen standaard programma is. Ik maak gebruik van relevante thema’s die zijn afgestemd op de behoeftes van de deelnemers en de vooraf gestelde doelen.

“De basis voor doelgericht werken, rendement, kostenbesparing en werkplezier ligt bij een gezonde organisatiecultuur.”

Offerte op maat

Workshop

Het Ronde Tafel Kompas®

“Vind je eigen balans!”

  1. Hoe kun je gemakkelijk negatieve gedachten en emoties loslaten?
  2. Hoe vind je balans zodat je je echt goed voelt?
  3. Hoe creëer je het leven dat bij jou past?

Doel van de 3-daagse workshop is het ‘Ronde Tafel Kompas®‘ diepgaand begrijpen en kunnen toepassen in de praktijk. Zo vind je steeds weer je eigen midden/centrum, juist ook in uitdagende situaties. Hierdoor leef, kies en creëer je vanuit balans en evenwicht.

De workshop is een exclusieve training met een hoog kwaliteitsniveau. Er zijn ongeveer 6 deelnemers, zodat persoonlijke aandacht en veel diepgang gewaarborgd zijn.

€ 750,-

In het bedrag van de workshop zijn inbegrepen 21% BTW, cursusmateriaal, luxe locatie met 1x diner, 3x lunch, koffie/ thee, frisdrank, versnaperingen en fruit.

Afbeelding NLPBart rond

“Er is maar één manier om te leven:

op jouw eigen unieke manier!