Workshop

Het Ronde Tafel Kompas®

“Vind je eigen balans!”

  1. Hoe kun je gemakkelijk negatieve gedachten en emoties loslaten?
  2. Hoe vind je balans zodat je je echt goed voelt?
  3. Hoe creëer je het leven dat bij jou past?

Als we wat meer levenservaring op doen, worstelen velen met “hoe ben ik volwassen en verantwoordelijk?” En dan wordt het gemakkelijk ook al weer veel te snel serieus en zwaar. Dus hoe krijg je je leven in balans zodat het ook weer luchtig en leuk is? Wat is het juiste om te doen in lastige situaties? Je ontdekt het allemaal in mijn workshop: Het Ronde Tafel Kompas®.

logo RTK rond

Doel workshop

Doel van de 3-daagse training is het ‘Ronde Tafel Kompas®‘ diepgaand begrijpen en kunnen toepassen in de praktijk om steeds weer je eigen midden/ centrum te vinden, juist ook in uitdagende situaties, zodat je vanuit balans en evenwicht leeft, keuzes maakt en creëert.

Het is een exclusieve training met een hoog kwaliteitsniveau met 6 deelnemers, zodat persoonlijke aandacht en veel diepgang gewaarborgd is. De training duurt 3 dagen. Op de eerste dag is er ook een diner en avondprogramma. De derde dag is een terugkomdag. Deze vindt een aantal weken later plaats en is bedoeld als verdieping en integratie. 

De trainingslocatie 'Ruimte in Beeld' in Nuenen
Hardcover boek: De Pauzeknop

Wat krijg je ervoor terug?

In het bedrag van de workshop zijn inbegrepen 21% BTW, cursusmateriaal, bijzondere locatie met 1x diner, 3x lunch, koffie/ thee, frisdrank, versnaperingen en fruit.

Daarnaast krijg je het hardcover boek ‘de Pauzeknop’ en je ontvangt hand-outs en audio’s om de oefeningen thuis moeiteloos te kunnen doen. Je gaat met technieken naar huis, die je de rest van je leven kunt toepassen.

Data workshop:

Wil je meedoen? Meld je dan aan via het online formulier. Je kunt eventueel ook een mail sturen, appen of even bellen. Je deelname is zeker na ontvangst van je (deel)betaling. Als je interesse hebt, laat het me ajb weten. De volgende workshop wordt namelijk gepland bij voldoende deelnemers en in onderling overleg via een datum-prikker zodat iedereen kan!

Als de kosten lastig zijn, neem dan even contact op voor betaling in termijnen. Het aantal termijnen is dan afhankelijk van je draagkracht.

Locatie:

Regio Eindhoven:

“Ruimte in Beeld”, Dubbestraat 61, 5674 AE in Nuenen

Tijden:

9.30 – 16.30 uur (eerste dag tot 21.00 uur)

azalea-1307644_1920
Balans is geen vaststaand gegeven en kan wel steeds weer gevonden worden met de juiste mindset en technieken
Het Ronde Tafel Kompas geeft snel en duidelijk inzicht in patronen

Veelgestelde vragen:

De groep heeft ongeveer 6 deelnemers, juist om het mogelijk te maken ontspannen en veilig de persoonlijke verhalen te delen. Je deelt in de groep alleen wat je wilt delen en de meesten merken al snel hoe veilig zo’n groep is en hoe fijn het is thema’s te herkennen bij anderen. Onze problemen zijn vaak best herkenbaar. Iets persoonlijks delen in een groep en patronen herkennen bij anderen is erg leerzaam en het effect van een groepsproces geeft het zo een extra toegevoegde waarde.

Het is juist de opzet om je zo intensief mogelijk onder te dompelen in een nieuwe manier van denken en ervaren, zodat je ook echt rendement uit de workshop haalt. Op de terugkomdag gaat de Ronde Tafel meer leven en worden de technieken steeds gemakkelijker. Je zult ook merken dat de dagen voorbij vliegen.

Deze workshop heeft een hoog niveau en is toch absoluut voor iedereen te begrijpen. Behalve een luxe locatie die recht doet aan de kwaliteit ontvang je een hardcover boek, hand-outs, audio’s en tussentijdse inspiratie via whatsapp. Alles wat nodig is om echt het geleerde duurzaam te kunnen implementeren in je leven, zodat je er echt iets aan hebt en je je echt veel beter gaat voelen. De materie is zo compleet inclusief concrete technieken, dat je er iets aan hebt voor de rest van je leven, om negatieve emoties en gedachten los te laten en een leven te creëren dat bij jou past.

Wat deelnemers zeggen:

“Ik ben dankbaar dat ik in de workshop zo snel bij de kern kwam om daarna op een hele duidelijke en voelbare manier bewust te worden gemaakt, met daarbij hele goede handvaten om te kunnen veranderen.

Zo ben ik bij een diepe laag gekomen, waar ik normaal zelf niet bij kwam, waardoor ik me nu veel beter voel!”

-Marijke van Rooy, acupuncturiste-

“Diepgaande training van waardevolle betekenis met veel persoonlijke aandacht met oneindige inzetbaarheid voor nu en in de toekomst.”
-Hester Lenton, coördinatrice-
 
“Ik heb gisteren de laatste dag gehad van “het Rond Tafel Kompas” en ik ben zoooooo blij dat ik ben geweest”.
-Willeke Snijders, teamleider-

 

“Super bedankt voor al je informatie, het boek, de oefeningen en de audio bestanden van de training het ‘Ronde Tafel Kompas’. Ik heb daar ontzettend veel baat bij. Je vangt de absolute essentie en verwoordt het zo helder.”

-Jannie Buis, Schoolmaatschappelijk Werker-

“Het is een bijzondere cursus die door de deskundigheid van Bart veel los heeft gemaakt bij alle deelnemers. Bart heeft krachtige handvatten geboden die helpen een juiste balans te vinden en daarmee meer ruimte te creëren voor jezelf.

Door de juiste focus aan te brengen gecombineerd met voldoende afwisseling, worden alle 3 de dagen echt optimaal gebruikt. Deze cursus is een echte aanrader en een cadeautje voor jezelf!”

-Marian Evers, beleidsadviseur-

Digitale Folder

Wil je mijn digitale folder downloaden? Klik dan hieronder.

Kosten

€ 750,-

Afbeelding NLPBart rond

“Geluk wordt meer bepaald door je geestestoestand dan door de gebeurtenissen van buitenaf!”

-Dalai Lama-