Workshop

The Lady & the gentle Man

Vind je eigen balans met het 'Ronde tafel Kompas®'

 

  • Hoe weet je of je iets werkelijk goed doet?
  • Wanneer weet je of iets bij je past?
  • Wie ben je überhaupt, wat is jouw ware identiteit?
  • Hoe ben je een echte vrouw of een echte man?

Als we wat meer levenservaring op doen, worstelen velen met “hoe ben ik volwassen en verantwoordelijk?” En dan wordt het gemakkelijk ook al weer veel te snel serieus en zwaar. Dus hoe krijg je je leven in balans zodat het ook weer luchtig en leuk is? Wat is het juiste om te doen in lastige situaties? Je ontdekt het allemaal in mijn workshop The Lady & the gentle Man.

 

Ellipse 7

Doel workshop

Doel van de 3-daagse training is het ‘Ronde Tafel Kompas®‘ diepgaand begrijpen en kunnen toepassen in de praktijk om steeds weer je eigen midden/ centrum te vinden, juist ook in uitdagende situaties, zodat je vanuit balans en evenwicht leeft, keuzes maakt en creëert.

Het is een exclusieve training met een hoog kwaliteitsniveau met 6 deelnemers, zodat persoonlijke aandacht en veel diepgang gewaarborgd is. De training duurt 3 dagen. Op de eerste dag is er ook een diner en avondprogramma. De derde dag is een terugkomdag. Deze vindt een aantal weken later plaats en is bedoeld als verdieping en integratie. 

De trainingslocatie 'de Volmolen' in Riethoven
Hardcover boek: De Pauzeknop

Wat krijg je ervoor terug?

In het bedrag van de workshop zijn inbegrepen 21% BTW, cursusmateriaal, luxe locatie met 1x diner, 3x lunch, koffie/ thee, frisdrank, versnaperingen en fruit.

Daarnaast krijg je het hardcover boek ‘de Pauzeknop’ en je ontvangt hand-outs en audio’s om de oefeningen thuis moeiteloos te kunnen doen. Je gaat met technieken naar huis, die je de rest van je leven kunt toepassen.

Data workshop 2021:

Hiernaast zie je op welke data in 2021 ik mijn workshop geef. Wil je meedoen? Meld je dan aan via het online formulier. Je kunt eventueel ook een mail sturen of even bellen. Je deelname is zeker na ontvangst van je (deel)betaling.

Als de kosten lastig zijn, neem dan even contact op voor betaling in termijnen. Het aantal termijnen is dan afhankelijk van je draagkracht.

Locatie:

Regio Eindhoven:

“De Volmolen”, Volmolen 4, 5561 VH Riethoven

Tijden:

9.30 – 16.30 uur (eerste dag tot 21.00 uur)

dataworkshop202104

Wat deelnemers zeggen:

“Ik ben dankbaar dat ik in de workshop zo snel bij de kern kwam om daarna op een hele duidelijke en voelbare manier bewust te worden gemaakt, met daarbij hele goede handvaten om te kunnen veranderen.

Zo ben ik bij een diepe laag gekomen, waar ik normaal zelf niet bij kwam, waardoor ik me nu veel beter voel!”

-Marijke van Rooy, acupuncturiste-

“Diepgaande training van waardevolle betekenis met veel persoonlijke aandacht met oneindige inzetbaarheid voor nu en in de toekomst.”
 
-Hester Lenton, coördinatrice-
 
“Ik heb gisteren de laatste dag gehad van “the Lady and the gentle Man” en ik ben zoooooo blij dat ik ben geweest”.
 
-Willeke Snijders, teamleider-

Meer informatie

Wil je meer weten over de precieze inhoud van de workshop en de locatie waar de workshop gehouden wordt? Lees dan alle informatie in mijn digitale folder.

Kosten

€ 750,-

Afbeelding NLPBart rond

“Geluk wordt meer bepaald door je geestestoestand dan door de gebeurtenissen van buitenaf!”

-Dalai Lama-