Wie is NLPBart?

nlp coach eindhoven Bart

Bart de Louw

Mijn naam is Bart de Louw en heb een praktijk in NLP en Hypnose coaching en training. Ik ben getrouwd en vader van twee kinderen. Op concrete en diepgaande wijze leid ik mijn cliënten naar een positieve levenshouding. Ik werk ook regelmatig bij bedrijven en organisaties waar ik trainingen op maat geef op het gebied van communicatie en samenwerking.

Ik ben auteur van het boek ‘de Pauzeknop’, wat gaat over het loslaten van negativiteit. Daarnaast ontwikkelde ik de methodiek het ‘Ronde Tafel Kompas®‘, wat richting geeft aan een leven vanuit balans.

Social media:

“Bart luistert niet alleen, hij hoort. Middels directe, pure en respectvolle communicatie is hij in staat de doelen achter het doel te zien en de vragen achter de vraag te achterhalen. Hij weet zelfs de lastige materie rondom emoties inzichtelijk, overzichtelijk en bruikbaar te maken. Vanuit verrassende meta posities legt hij verbanden en het mooie is dat dit gebeurt vanuit een samenwerking met de ander.” 

Social media:

reviews:

"Meegenomen aan de zachte, en deskundige hand van Bart, kon ik moeiteloos mee de diepte in. Dit heeft werkelijk iets gedaan met mijn (onderbewuste) systeem, waardoor ik meer balans ervaar in mijn dagelijks leven".
Willeke Snijders
team-coach
Bart is de beste coach die ik ken. Echt iemand die je aanvoelt en je in alle rust verder helpt. Naar duurzaam resultaat, waar je op lange termijn iets aan hebt. Geen adviezen, tips of standaard regeltjes. Geen 'ik stel alleen maar vragen'-coach maar iemand die echt een verandering in jezelf helpt tot stand komen.
Ralf Fleuren
marketeer en trainer bij Bliqsem
Voor mij was mijn laatste gesprek met Bart weer heel bijzonder. Het heeft mij veel gegeven. Ik ben elke keer weer verrast hoe positief het leven is en hoe snel je je perspectief naar die kant kunt veranderen. Dat is echt een enorm talent bij Bart!
Marjon Velsink
eigenaar Blauwe Dame
Zeer waardevolle coaching voor verrijking van mezelf. Alle antwoorden op mijn vragen en issues zitten in mezelf en ik leer hoe ik deze antwoorden kan vinden.
Hester Lenton
Coördinatrice