Organisatietrainingen

"De basis voor doelgericht werken, rendement, kostenbesparing en werkplezier ligt bij een gezonde organisatiecultuur."

Ik geef vanuit bovenstaande gedachte organisatietrainingen in de vorm van individuele coaching voor medewerkers, leiderschaps-coaching, team-coaching en teamtraining. De individuele coaching is ook in de vorm van een los traject per medewerker mogelijk. Vooraf maak ik  een plan van aanpak dat ik afstem met HRM of een leidinggevende.

Het belangrijkste doel van mijn organisatietrainingen? Het succesvol optimaliseren van de communicatie en de sociale cultuur binnen een organisatie. Het belang van werkplezier wordt geregeld nogal eens onderschat als het gaat om duurzame inzetbaarheid, continuïteit en effectiviteit van de organisatie.

 

Ellipse 2

Trainingen op maat

Een bedrijfstraining bij NLPBart is geen standaard programma. Ik maak gebruik van relevante thema’s, afgestemd op de behoeftes van de deelnemers en de gestelde doelen. Daarbij creëer ik tijdens de training snel een sfeer van psychologische veiligheid. Hierdoor kunnen de deelnemers zich in een ontspannen sfeer ontwikkelen.

Flexibel en betaalbaar

Bij de invulling van de training geldt een hoge mate van flexibiliteit. Dat betekent dat we het programma tussentijds gewoon aanpassen, indien dat de behoeftes en/of de doelen beter dient. We improviseren zonder de focus te verliezen.

De trainingen zijn ook zeer betaalbaar door de lage overheadkosten. Daarbij is er maar 1 coach of trainer op locatie. Na een vrijblijvend eerste gesprek stuur ik een offerte op maat. Ik hoef niet per se de controle over het gehele traject. We kunnen dit ook gaandeweg samen bepalen of wijzigen in samenspraak met de groep en leiding. De essentie is dat het traject de ontwikkeling dient, waarin het team of de organisatie zit.

Hoog leer-rendement

Door mijn ruime ervaring in het werken met individuen (reeds meer dan 15 jaar een eigen praktijk in NLP coaching) zie en stimuleer ik ook de persoonlijke processen. Mijn trainingen zijn zeer gevarieerd en hebben het karakter van een workshop. Ik geef deze interactieve trainingen in een open kringopstelling.

Toepasbaarheid

Mijn organisatietraining bevat gestructureerde technieken en methodes die goed overdraagbaar zijn. Hierdoor kunnen de deelnemers ze ook daadwerkelijk toepassen in hun eigen praktijk.

Voor wat betreft de btw: als de organisatie CRKBO geregistreerd is, zijn de trainingen btw-vrijgesteld. Zo niet, dan geldt 21% btw.

Thema's en werkwijze

Ben je benieuwd naar enkele voorbeelden van thema’s voor de trainingen? Denk bijvoorbeeld aan beter samenwerken, omgaan met uitdagend gedrag en je mind-set verbeteren. Maar ook zaken als omgaan met feedback, complimenten, slecht-nieuws gesprekken, gesprekken afronden en weerbaarheid komen aan bod. Of wat te denken van omgaan met eigen emoties, inzicht in persoonlijkheidsstructuur, non-verbale taal en meer?

Wil je weten wat mijn werkwijze is? Na een vrijblijvend gesprek maak ik een offerte met daarin de doelen en de stappen van het traject.

Heldere persoonlijkheidsmodellen geven veel inzicht

Offerte op maat?

Afbeelding NLPBart rond

“TEAM: Together Everyone Achieves More”