NLP coaching

NLP coaching & training

Ben je op zoek naar NLP coaching of training? Bij NLPBart kun je als mens groeien. Ik ga je namelijk helpen om op de juiste manier met je emoties en gedrag om te gaan. Als je namelijk geregeld vastloopt, is het nu tijd om je problemen aan te gaan pakken. Zodat je je een stuk beter gaat voelen. Klinkt goed toch? Als dit al direct iets voor jou lijkt, vraag dan hier individuele NLP coaching bij mij aan.

Wat is NLP?

Weet je niet precies wat NLP inhoudt, dan leg ik je dat hier graag in het kort nog even uit. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een techniek voor een krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. Een belangrijk uitgangspunt van NLP is dat je als mens in principe altijd in staat bent om het leven prettig te vinden en ervan te genieten. Helaas lukt dit veel mensen niet meer uit zichzelf. Meestal als gevolg van een of meerdere gebeurtenissen in het leven die ingrijpend of juist ogenschijnlijk onbelangrijk waren. Die gebeurtenissen hebben vervolgens een groot effect op iemands doen, denken, handelen en gedrag.

warrior

Hoe ik NLP in mijn individuele coaching toepas

Ik maak tijdens mijn individuele coaching van verschillende technieken gebruik, waaronder ook NLP. De belangrijkste techniek is daarbij mijn eigen ontwikkelde concept van de Pauzeknop. Daarbij ga ik doelgericht en praktisch te werk. Ik beschouw jou als mens als een geheel en mijn coaching is daarbij ondersteunend van aard. Zodat je uiteindelijk zelf de antwoorden vindt. Je kunt in mijn ogen als mens pas groeien als je zelf je verantwoordelijkheid neemt, juist ook voor je eigen welzijn en geluk.

NLP en hypnose

In NLP zelf zit best al wat hypnose. Ik maak daar zelf dan ook regelmatig gebruik van tijdens mijn NLP coaching. Eigenlijk is hypnose simpelweg een manier van werken waarbij je je eigen (negatief) kritisch denken kunt omzeilen. Zo komt de juiste informatie bij je binnen waardoor je je doelen ook daadwerkelijk bereikt.

Wil je ook profteren van mijn NLP coaching en training? Neem dan contact met me op of maak direct een afspraak voor een intake.