NLP Eindhoven

NLP coach Eindhoven

Woon je in (de buurt van) Eindhoven en ben je op zoek naar een NLP coach? In Eindhoven is de praktijk van Bart de Louw gevestigd, genaamd NLPBart. Bart is al jarenlang gespecialiseerd als NLP coach en kan je helpen om als mens te groeien. Hoe? Door zelf je verantwoordelijkheid te nemen voor je emoties en je gedrag. Loop je geregeld vast en wil je je problemen graag te lijf gaan? Kijk je er ook naar uit om je vanaf nu dag in dag uit een heel stuk beter te voelen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor individuele coaching bij NLPBart in Eindhoven.

Vind jouw geluk met een NLP coach in Eindhoven

Een belangrijk uitgangspunt bij NLP is dat je (in principe) als mens altijd in staat bent om het leven prettig te vinden en ervan te genieten. Dat doe je door je leven gemakkelijker te maken. Als NLP coach in Eindhoven leer ik je dat dat een heel stuk eenvoudiger is dan je denkt. Ons denken is vaak disfunctioneel omdat we uit balans zijn. Maar ik geloof dat je altijd binnen in jezelf, ongeacht wat jouw levenssituatie is, in staat bent om je balans te herstellen. Zonder hulpbronnen van buitenaf. Want vanuit een interne balans ben je in staat om stap voor stap iets beters te creëren. Of dat nu gaat om betere relaties, meer succes of wat dan ook.

nlp coach eindhoven Bart

Geheel eigen NLP concept

Tijdens mijn individuele coaching maak ik van verschillende technieken gebruik. Niet alleen NLP zelf, maar ook via hypnose en met behulp van mijn eigen ontwikkelde concept van ‘de Pauzeknop’. Daarbij ga ik doelgericht en praktisch te werk. Ik beschouw jou als mens als een geheel en mijn coaching is daarbij ondersteunend van aard. Zodat je uiteindelijk zelf de antwoorden vindt.

Mijn NLP coaching

NLP gaat ervan uit dat elke persoon zijn of haar werkelijkheid zelf inkleurt. Je ervaart dingen nu eenmaal op jouw manier. Technieken uit de NLP stellen je in staat om dit te veranderen. Je leert om uit de onmacht van ongewenste situaties te komen en je eigen hulpbronnen in te zetten. Je gaat bij mij ontdekken dat je er meer hebt dan je vooraf dacht. Het verleden gebruiken we om van te leren. Mijn coaching richt zich juist op hoe je het beter kunt doen en is gericht op het hier en nu en de toekomst.

Wil je ook de voordelen ervaren van een professionele NLP coach in Eindhoven? Neem dan contact met me op.