Persoonlijke ontwikkeling

Coach persoonlijke ontwikkeling

Heb je het gevoel dat je geregeld vastloopt in je leven? Maar wil je je problemen nu voor eens en voor altijd te lijf gaan? Dan kan het verstandig zijn om een coach persoonlijke ontwikkeling in de arm te nemen. Misschien dat er veel onrust en stress in je lijf zit. Of dat je regelmatig angst- en paniekaanvallen hebt. Ben je overspannen, heb je een burn-out of spelen er specifieke zaken op je werk? Of heb je gewoonweg moeite met het op orde krijgen van je leven? Schakel mij dan in voor persoonlijke coaching waar je écht iets aan hebt.

Wie ik ben?

Mijn naam is Bart de Louw en ik heb al jarenlang een praktijk in NLP coaching en training, genaamd NLPBart. Hoe ingewikkeld je problemen op dit moment misschien ook lijken, met behulp van mijn personal coaching ga ik ervoor zorgen dat je leven makkelijker wordt en dat je je een heel stuk beter gaat voelen. Mijn coaching is echt voor iedereen geschikt. Wie je bent, hoe oud je bent en wat je in het dagelijks leven doet: iedereen kan bij mij terecht. De inhoud van ieders problemen kan nu eenmaal zeer divers zijn. Maar met behulp van een professionele coach persoonlijke ontwikkeling kun je je heel goed op allerlei gebieden ontwikkelen.

nlp coach eindhoven Bart
warrior

Persoonlijke coaching in Eindhoven

Als je bij mij komt voor persoonlijke coaching, leer ik je in de eerste plaats om uit de onmacht van ongewenste situaties te komen. Je ontdekt dat je daar heel gemakkelijk je eigen hulpbronnen voor kunt inzetten. En die heb je echt meer dan je vooraf zou denken. Wat er bij jou in het verleden is gebeurd en hoe je altijd reageerde op dingen, gebruiken we vooral om iets van te leren. Mijn personal coaching richt zich namelijk juist op hoe je het in de toekomst beter kunt doen.

NLP coach persoonlijke ontwikkeling

Bij mijn persoonlijke coaching maak ik gebruik van NLP, hypnose en een door mijzelf ontwikkelde methode. NLP gaat ervan uit dat iedereen de werkelijkheid zelf inkleurt en je dingen ervaart op jouw manier. Met behulp van technieken uit de NLP ben je zelf in staat om dit te veranderen. Zodat je uit de onmacht van ongewenste situaties weet te komen. Daarbij kijk ik ook vooral contextueel. Dit betekent dat ik mensen beschouw in hun context, hun omgeving en vanuit hun familietradities.

Ben je geïnteresseerd geraakt in mijn persoonlijke coaching op basis van NLP en hypnose? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken.